Fundraising bij Herman den Blijker voor Hotspot Hutspot

Fundraising bij Herman den Blijker voor Hotspot Hutspot

Kiwanis Rotterdam Zuid zet zich in voor de kinderen van Hotspot Hutspot

Hotspot Hutspot richt zich op wijken in Rotterdam waar de sociale binding en de kwaliteit van leven laag is en waar de gezondheid van de kinderen (en hun ouders) onder druk staat door slechte eetpatronen en te weinig beweging. Hotspot Hutspot is een initiatief waarbij de leegstand in de wijken (braakliggende terreinen en panden) worden benut voor de exploitatie van stadslandbouw en restaurants waar tieners uit de wijk, na schooltijd, onder begeleiding kunnen helpen.

Gezond eten en goede thuisbasis

Tieners leren over gezond eten, hoe verse producten groeien en wat je ermee kunt maken. Naast leren heeft Hotspot Hutspot ook een sociale functie, een thuisbasis zijn voor de tieners. Een plek waar zij zichzelf kunnen ontplooien. Meer over Hotspot Hutspot

Fundraising met Herman den Blijker

Kiwanis Rotterdam Zuid heeft contact gezocht met DE chefkok van Rotterdam, Herman den Blijker, om gezamenlijk een fundraising evenement op te zetten voor dit initiatief. Een idee waar Herman direct enthousiast over was en waar hij zich vanaf het eerste moment vol voor heeft ingezet. Herman heeft zijn restaurant Las Palmas beschikbaar gesteld voor een 3-tal bijzondere diners, waarbij de kinderen van Hotspot Hutspot, onder leiding van het professionele team van Herman, mogen koken en uitserveren. Kiwanis Rotterdam Zuid heeft voor dit bijzondere diner de verkoop van couverts voor haar rekening genomen.

Eerste Fundraising diner in Las Palmas groot succes

Op 12 oktober heeft het eerste Hotspot Hutspot diner in Las Palmas plaatsgevonden. Ongeveer 45 betalende gasten werden hier door de kinderen van Hotspot Hutspot getrakteerd op een fantastisch diner.

Ook een diner van Hotspot Hutspot bijwonen?

De geplande fundraising diners in Las Palmas op 28 oktober en 9 november zijn "helaas" al helemaal vol geboekt.

Uiteraard is iedereen welkom in 1 van de 3 Hotspot Hutspot restaurants in Rotterdam. Alwaar u voor €7,50 een heerlijk 3-gangen menu kan genieten. Klik hier voor locaties en openingstijden.

Deel deze post