Kiwanis Kinderfeest 2019- Stichting Bont

Kiwanis Kinderfeest 2019- Stichting Bont

Kiwanis Kinderfeest 2019

Datum : zaterdag 9 november 2019
Tijden : van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie : RDC Rotterdam Designcollege, Beukelsdijk 145 in Rotterdam

Het doel van het Kiwanis Kinderfeest is om, naast jong en oud een leuke en gezellige activiteitenmiddag te bezorgen, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Bont. https://www.stichtingbont.nl
Er zijn diverse leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 16 jaar, zoals o.a., schminken en/of een tattoo, een beautysalon, diverse designworkshops zoals game, food, bloom en foto, workshop djembe en hoelahoep, Oudhollandse spelletjes, je eigen schilderij maken enz. Daarnaast is er de gehele middag een DJ en een loterij met ‘altijd prijs’. Het feest is in de school en gaat dan ook altijd door!

Sponsorpakket voor bedrijven
Om het Kiwanis Kinderfeest te kunnen organiseren bieden wij bedrijven de mogelijkheid om dit feest te sponsoren. Elk bedrag is natuurlijk meer dan welkom! Maar vanaf 100 euro aan sponsorbedrag wordt ook nog uw bedrijfslogo opgenomen in de Kiwaniswebsite en wordt deze, tijdens het kinderfeest, op het scherm bij de ingang getoond.

Op de dag zelf is er ook een kraam ingericht met informatie van de sponsoren. Ook hier kunt u gebruik van maken. Informatie dient aangeleverd te worden door het bedrijf zelf!

Meer informatie over het Kiwanis Kinderfeest 2019
Kijk op www.kiwanis.nl/rotterdamzuid of neem contact op met één van de leden van Kiwanis Club Rotterdam Zuid.

- Tanja van Sijp, voorzitter Kiwanis Rotterdam Zuid: info@decoreren.nl
- Bernadette Morsink, plv. secretaris Kiwanis Rotterdam Zuid: b.morsink.kiwanis@gmail.com

Kiwanis Club Rotterdam Zuid
Kiwanis Rotterdam Zuid is een jonge club met enthousiastelingen die op een plezierige manier maatschappelijk zinvolle projecten aanpakken. Onder het internationale motto “Serving the Children of the World” hebben wij al een aantal mooie projecten mogen realiseren. Bij de keuze van projecten gaat onze speciale aandacht uit naar kinderen in het algemeen en die in de regio Rotterdam in het bijzonder.

Ons goede doel voor 2019: stichting Bont

Stichting BONT maakt werken, logeren en beleven onder begeleiding mogelijk voor jongeren met een ernstige tot matige verstandelijke beperking (leeftijd van ongeveer 12 – 25 jaar) uit de regio Rotterdam en grote omstreken. Dit wordt gedaan in twee locaties in Rotterdam: Frits Ruysstraat 20A en Oostzeedijk beneden 155. www.stichtingbont.nl

Het unieke aan BONT is dat de begeleiding en organisatie volledig bestaat uit studenten en Young professionals, waardoor voor de jongeren en begeleiders een wederkerige relatie ontstaat. BONT richt zich erop om haar “BONTjongeren” samen met de “BONTbegeleiders” belevenderwijs nieuwe ervaringen op te laten doen, dingen te leren die hen allen stimuleren in hun ontwikkeling en hun laten genieten van de simpele dingen in het leven die voor iedere andere puber zo gewoon lijken: een bijbaantje, even chillen met vrienden of een logeerpartij. BONT zorgt er voor!

Teneinde deze doelstellingen te verwezenlijken zou BONT graag beschikken over een chill ruimte voor de kinderen. De ruimte is er, maar de inrichting nog niet. Deze ruimte moet een fijne gezellige sfeer uitstralen waar de kinderen kunnen snoezelen en chillen, film kijken, spelletjes doen.

Kiwanis Club Rotterdam Zuid Waterweg Noord wil stichting BONT graag financieel in staat stellen deze inrichting te kunnen verwezenlijken. Als fondsenwervende activiteiten zal o.a. het jaarlijkse Kiwanis Kinderfeest worden georganiseerd. Dit zal worden gehouden op zaterdag 9 november 2019 bij het Rotterdams Design College. Het RDC is nauw betrokken bij de realisatie van het Kiwanis Kinderfeest. …… kinderen voor kinderen!!

http:/bit.ly/334HQT2

Deel deze post