Lee Towers opent verbandwisselkamer Maasstad Ziekenhuis

Lee Towers opent verbandwisselkamer Maasstad Ziekenhuis

Beste sponsor van de kindvriendelijke verbandwisselkamer,

We kijken terug op een bijzonder weekend waarin we de nieuwe verbandwisselkamer openden in het Brandwondencentrum in het Maasstad Ziekenhuis. Zanger Lee Towers mocht samen met Sem, die zelf in het brandwondencentrum is verzorgd, het lintje doorknippen. Hierna werd de verbandwisselkamer officieel in gebruik genomen. Deze nieuwe verbandwisselkamer is ontzettend nodig, want brandwondenpatiënten, jong en oud, moeten vaak extreem pijnlijke verbandwisselingen ondergaan. U kunt zich voorstellen dat de verbandwisselkamer vooral voor jonge kindjes niet de fijnste plek is. Onderzoek wijst uit dat afleiding helpt om deze vreselijke pijn te verminderen en (meer) trauma en angst te voorkomen.

In de nieuwe verbandwisselkamer wanen patiënten zich in een compleet andere wereld door de versierde muren, speciale verlichting, rustige atmosfeer en audiovisuele middelen. Om u een indruk te geven van het eindresultaat, hebben wij een filmpje gemaakt. In dit filmpje krijgt u een rondleiding door deze nieuwe verbandwisselkamer waarmee we de zorg voor mensen met brandwonden nog patiëntvriendelijker kunnen maken. Deel dit filmpje gerust op uw website, in uw netwerk of op social media. Deze kindvriendelijke verbandwisselkamer is tot stand gekomen dankzij u en vele andere sponsoren die het brandwondencentrum en de brandwondenzorg een warm hart toedragen. Daar zijn we enorm blij mee.

Ontzettend bedankt!

Met vriendelijke groet,

Floortje Jongkoen, adviseur fondsenwerving – Maasstad Ziekenhuis Ariënne de Boer, fondsenwerver zakelijke markt - Nederlandse Brandwonden Stichting 

Deel deze post