Overhandiging cheque Maasstad Ziekenhuis

Op 30 oktober 2017 overhandigden leden van de Kiwanis Club Rotterdam Zuid een cheque van € 2.000 aan het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis ten behoeve van de bouw van “Kindvriendelijke Verbandwisselkamers”.

Dit geld werd bijeengebracht door het organiseren van het Kiwanis Kinderfeest op 19 augustus 2017 en door donaties van diverse sponsors.

Kiwanis Club Rotterdam Zuid heeft al langere tijd een band met het Brandwondencentrum en levert de Kiwanis Poppen, die ook zorgen voor afleiding en troost tijdens de heel moeilijke en pijnlijke herstelperiode van de patientjes.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzetten om de levensomstandigheden van kinderen te verbeteren.

Deel deze post